Pao zmaj kod Subotice, pilot poginuo na prvom letu FOTO

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao "zmaj" kod Subotice, pilot poginuo na prvom letu FOTO

Subotica -- U blizini aerodroma Bikovo kod Subotice jutros je u padu lake letelice "zmaj" na obližnju njivu poginuo 39-godišnji Srđan Džoganović iz Bajše kod Bačke Topole.

Kako javlja reporter televizije O2, Džoganović je poginuo na svom prvom letu.

Nesreća dogodila oko 6.45 časova ujutru, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima.

Džoganović je poleteo svojom letelicom i nakon svega tri minuta pao. Nezvanično, njemu je pozlilo i izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je kontrolu nad "zmajem".

Inače, nezvanične informacije su i da on danas nije bio na rasporedu za letenje, kao i da "zmaj" kojim je leteo nije bio registrovan.

Istraga je u toku, i nakon nje trebalo bi da bude poznato kako je došlo do nesreće.

Aerodrom "Bikovo" nalazi se šest kilometara jugoistočno od Subotice. Aerodrom se koristi za sportsko-školsko i trenažno letenje aviona i jedrilica, kao i za skokove padobranaca.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao avion kod Subotice, poginuo muškarac

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Srđan Džoganović (39) iz sela Bajše kod Bačke Topole, poginuo je jutros nakon pada motornog zmaja na njivu u blizini aerodroma Bikovo, kod Subotice.

Nastavak na Blic...

NESREĆA KOD SUBOTICE: Srušila se letelica "zmaj", jedna osoba poginula!

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018

U blizini aerodrom Bikovo kod Subotice jedna osoba poginula je jutros u padu letilice "zmaj" na obližnju njivu SUBOTICA - U blizini aerodroma "Bikovo" kod Subotice muška osoba poginula je jutros u padu lake letilice "zmaj" na obližnju njivu, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.Navodi...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.