Pao američki vojni avion, 16 poginulih

Izvor: Prva.rs, 11.Jul.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao američki vojni avion, 16 poginulih

Kako prenosi Rojters, u početku nije bilo zvaničnih podataka o okolnostima pada aviona u okrugu Leflor, oko 160 kilometara severno od Džeksona, glavnog grada Misisipija.
Kapetan Sara Burns, portparol Marinskog korpusa, rekla je samo da je posada američkog transportnog aviona KC-130 Herkules "Doživela nesreću", a novinari su u početku izvestili da je bilo pet potvrđenih smrtnih slučajeva. 

Nekoliko sati kasnije, Fred Rendl ispred službe za vanredne situacije okruga Leflor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << rekao je da je najmanje 16 osoba stradalo u nezgodi. 

On kako se navodi, nije pružio više detalja o nezgodi. 

Guverner Misisipija Fil Brajant izjavio je na Fejsbuku da je ta nezgoda bila "tragedija", takođe ne otkrivajući više detalja. 

Na slikama koje su objavile novinske organizacije, vidi se olupina srušenog aviona u plamenu na polju okružena visokom vegetacijom, sa velikim oblakom dima koji se stvorio iznad mesta nesreće.
Pratite nas i na Viberu! Izvor: B92

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.