»Pao« Nacrt zakona o javnom okupljanju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

»Pao« Nacrt zakona o javnom okupljanju

BANJALUKA - Nacrt zakona o javnom okupljanju ''pao'' je na današnjem zasjedanju Odbora za evropsku integracije Narodne skupštine RS, tako da poslanici sutra neće raspravljati o njemu.

Nacrt je ''pao'' zahvaljujući glasu Adama Šukala.

Pored toga i Nacrt zakona o javnosti rada neprofitnih organizacija, povlači se sa dnevnog reda Narodne skupštine RS.

Odbor za evropske integracije povukao je incijativu na Nacrt ovog zakona koji je prijedlog SNSD-a.

Za inicijativu za povlačenje ovog zakona pored poslanika opozicije glasao je i Igor Radojičić, poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nacrt zakona o javnom okupljanju »na čekanju«

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Maj.2015

Nacrt zakona o javnom okupljanju nije dobio podršku svih članova Odbora za evropske integracije, tako da poslanici sutra neće raspravljati o njemu...Nacrt je nije prošao zahvaljujući glasu Adama Šukala. Pored toga i Nacrt zakona o javnosti rada neprofitnih organizacija, povlači se sa dnevnog reda...

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Pali" sporni zakoni, Šukalo i Radojičić kao opozicija

Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Maj.2015

Adam Šukalo i Igor Radojičić dan pred sjednicu parlamenta djelovali su kao da su dio opozicionog tabora. Zahvaljujući njihovim glasovima dva zakona koja su podigla prašinu u javnosti neće se naći na sutrašnjem zasjedanju Narodne skupštine. Nacrt zakona o javnom okupljanju pao je na skupštinskom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.