Panika u Francuskoj: Eksplozije u bolnici / VIDEO

Izvor: B92, 07.Jul.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Panika u Francuskoj: Eksplozije u bolnici / VIDEO

Veliki požar koji je izbio u jednoj bolnici u Francuskoj izazvao je dve eksplozije, posle čega je naređena evakuacija pacijenata i osoblja.

Kako javljaju svetski mediji, preliminarni izveštaji sugerišu da su eksplodirala dva rezervoara sa gasom.

Incident se dogodio u bolnici u francuskom gradu Anoneu, u departmanu Ardeš na jugu Francuske.

Nema povređenih, niti stradalih.

Gradski zvaničnici su upozorili stanovništvo da izbegava prisustvo na teritoriji u okolini bolnice, kako ne bi došlo do komplikacija u radu službi za spasavanje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FRANCUSKA U PANICI Eksplozije odjeknule u bolnici na jugu zemlje!

Izvor: Blic, 07.Jul.2016

Dve eksplozije odjeknule su u jednoj bolnici na jugu Francuske, prenosi "Raša tudej". Prema dosadašnjim informacijama, policija je najavila hitnu evakuaciju zaposlenih i pacijenata...pic.twitter.com/Vbcg9FmhAd..Eskplozije su izazvale veliki požar u bolnici u gradu Anoneju, u francuskom departmanu...

Nastavak na Blic...

Panika zbog eksplozije plinskih boca na jugu Francuske

Izvor: RTS, 07.Jul.2016

Dve plinske boce eksplodirale su u bolnici na jugu Francuske. Pacijenti su evakuisani, a iz zgrade kulja gust crni dim. . U blizini mesta eksplozije boca nikog nije bilo u tom trenutku, pa se veruje da u incidentu nema povređenih,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.