Pangos potpisao jednogodišnji ugovor sa Zenitom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Jul.2020, 12:12

Pangos potpisao jednogodišnji ugovor sa Zenitom

Kanadski košarkaš Kevin Pangos potpisao je jednogodišnji ugovor sa ruskim Zenitom, saopštio je danas klub iz Sankt Peterburga.

Plejmejker visok 188 centimetara napustio je katalonski klub posle dve sezone.

"Radujem se što ću igrati u ekipi koji vodi sjajan trener Ćavi Paskval. Čuo sam mnogo o klubu i velikom gradu. Jedva čekam početak priprema za uspešnu sezonu. Moja porodica i ja se radujemo dolasku u Sankt Peterburg", rekao je Pangos.

Bivši košarkaš Gran Kanarije i Žalgirisa prethodnih dana bio je povezivan sa Crvenom zvezdom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pangos i zvanično u Zenitu

Izvor: RTS, 06.Jul.2020

Kanadski košarkaš Kevin Pangos danas je i zvanično postao član Zenita iz Sankt Peterburga, potvrdio je ruski klub. . Nakon odličnih igara za Žalgiris, sa kojim je stigao i do fajnal fora Evrolige u Beogradu 2018, Pangos je prethodne dve godine proveo u španskoj Barseloni,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.