Pančevci informišu gradonačelnicu SMS porukama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2009, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevci informišu gradonačelnicu SMS porukama

PANČEVO - Gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović svakodnevno komunicira sa građanima te opštine koji joj putem SMS poruka ukazuju na probleme s kojima se susreću.

Na broj koji je već nekoliko dana u funkciji gradonačelnica Pančeva dobila je oko 50 poruka u kojima se građani uglavnom žale na komunalne probleme.

"Pitanja se isključivo odnose na komunalnu problematiku i meni je to dragoceno, jer nisam u prilici da šetam svaki dan gradom i da znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u gradu događa na ulicama", rekla je Martinovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je ocenila da su građani razumeli važnost tog broja i da uglavnom postavljaju prava pitanja, i da nije bilo zloupotreba.

"Poruke su potpuno anonimne, a njihov sadržaj čitam samo ja. Na ukazan problem odgovara sekretarijat zadužen za taj problem, a on bi trebalo da se reši u roku od tri dana", rekla je gradonačelnica.

Dodala je da ukoliko to nije moguće rešiti u tom roku, službenici su dužni da obaveste gradonačelnicu o razlogu.

Broj za SMS poruke na koji građani mogu da se obrate gradonačelnici Pančeva je 064/866-24-46.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.