Palmina večera za podmladak JS, Dačić pevao VIDEO

Izvor: B92, 04.Dec.2017, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmina večera za podmladak JS, Dačić pevao VIDEO

Beograd -- Lider JS Dragan Marković Palma organizovao je na Kopaoniku večeru za 580 članova podmlatka stranke, a mladima je pevao šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Svečanoj večeri prisustvovali su šef diplomatije i lider socijalista Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i državni sekretar u Ministarstvu inostranih poslova Ivica Tončev.

U jednom trenutku Dačić je okupljenima otpevao “svoju” Miljacku, a potom i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << “Pukni zoro”.

Marković je izjavio da su mladi na Kopaonik došli iz 103 opštine Srbije i time pokazali da "politika nije samo u Beogradu".

"Sa vama Srbija i JS dobijaju novu političku snagu", rekao je Marković.

On je istakao i zašto je izabran Kopaonik: "Imamo šest narodnih poslanika i od tih para koje stranka dobija od države, ne štampamo majice, ne kupujemo i pokanjamo olovke, upaljače, kačkete... To su pare vaših roditelja iz poreza koji su oni platili državi".

Podmladak Jedinstvene Srbije potom je izabrao novo rukovodstvo.

Kako se navodi u saopštenju JS, izabrana su "543 člana Glavnog odbora podmlatka iz 103 grada iz čitave Srbije, od čega 275 devojaka i 268 momaka".

Na Skupštini je izabrano i 20 potpredsednika, zamenik predsednika i predsednik Podmlatka JS.

Skupštini Podmlatka JS predsedavao je predsednik te stranke Dragan Marković Palma.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.