Palma: Počinje izgradnja šoping centra Vivo

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Počinje izgradnja šoping centra "Vivo"

"Ovu radosnu vest saznali smo juče, a čekamo je oko godinu dana", rekao je Marković novinarima.
Šoping centar "Vivo" se gradi u delu Turističko sportskog centra i biće završen u junu iduće godine, precizirao je Marković.
Ovo je i poruka onima koji su završil trgovačke škole, ali i onima koji žele da se prekvalifkuju u trgovce u prodavnicama, da se pripreme, dodao je Marković i napomenuo da će šoping centar imati puno "butika" sa robom svetskih eksluzivnih marki. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
"Veliko je interesovanje za ovaj deo grada, zato što oni koji investiraju znaju da je koncentracija ljudi tu ogromna jer je to Turističko sportski centar, sa Akva parkom, ZOO, Muzejom voštanih figura, Stadinom FK Jagodina, gde svakoga dana, posebno leti, dolazi ogroman broj ljudi", rekao je Marković.
Nadam se da će oni koji će zaposlenje naći u ovom centru i dugo raditi u njemu, zaključio je Marković.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.