Palma: Bićemo opozicija, Vučić nas nije zvao

Izvor: Mondo, 30.Apr.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palma: Bićemo opozicija, Vučić nas nije zvao

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković rekao je danas da će SPS-JS ubuduće biti u opoziciji, jer ih lider SNS Aleksandar Vučić do sad nije pozvao u koaliciju.

Foto: Promo/SPS

"Da je SNS hteo da nas zove, zvao bi. Sačekaćemo lepo Uskrs u zdravlju i miru i to je to. Mi ćemo biti konstruktivna opozicija", rekao je Marković.

On je rekao da SPS-JS nije potrebna SNS-u, jer imaju apsolutnu većinu i podsetio da je Vučić već >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rekao da su se dogovorili sa SVM Ištvana Pastora.

"Pošto mu nismo potrebni, bićemo opozicija. Istina konstruktivna, jer ćemo glasati za sve odluke koje su za dobro građana", rekao je Marković.

Upitan da li ni ne očekuje da će biti poziva posle Uskrsa, Marković je kratko odgovorio "ne".

Dodao je i da je u suštini zadovoljan rezultatima izbora, naročito što je JS od 25 gradova i opština u kojima je sama izašla na izbore prešla cenzus u 19.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.