Paklene vrućine pred nama

Izvor: Press, 02.Avg.2017, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paklene vrućine pred nama

Danas i sutra očekuju se temperature od 34 do 38 stepeni, dok će u petak i za vikend u većini mesta maksimalna temperatura biti 39 i 40 stepeni.
Foto:B92.net
Od četvrtka če u celoj zemlji biti proglašen crveni meteoalarm, dok lekari upozoravaju da vrućine nepovoljno utiču na zdravlje svih, bilo da su zdravi ili bolesni.
Republicki hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za podrucje Srbije na visoke temperature, a meteorolog Slobodan Sovilj kaže da se očekuje da veoma topli period potraje do 10. avgusta, kada će uslediti osveženje koje bi oborilo temperaturu sa 40 na oko 30 stepeni.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.