Pakistanac sa licencom za ubijanje pacova

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Feb.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistanac sa licencom za "ubijanje pacova"

Jedna vladina agencija u Pešavaru angažovala je izvesnog Nasera Ahmada, poznatog kao tamanitelja pacova, s ciljem da ovaj severnopakistanski grad očisti od najezde glodara.

Ahmad, koji je zvanično imenovan za "Ubicu pacova", dobijaće mesečnu platu od 15.000 rupija (147 dolara), kao i bonus od 2.000 rupija po obavljenom zadatku.

Ahmad, koji je, po sopstvenim tvrdnjama, u proteklih 19 meseci ubio čak 100.000 glodara, izjavio je da je u "eksterminatorsku misiju" krenuo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << kada je video ranu od ujeda pacova na ženi jednog svog prijatelja.

"Dobijamo pritužbe zbog sve većeg broja glodara u gradu koji izazivaju štetu u kućama i prodavnicama i zagađuju hranu", rekao je za AFP jedan od zvaničnika Pešavara.

"Pozvao sam Ahmada i dao mu posao, čime je po prvi put u istoriji grada otvoreno radno mesto ''ubice pacova''", kazao je on.

Ahmad, koji je dosad svoj posao obavljao samo uz pomoć motike, kolica i par gumenih rukavica, dobio je petoro pomoćnika, a planira da obuči još radnika kako bi Pešavar oslobodio pacovske pošasti.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakistanac sa licencom za ubijanje pacova

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2015

ISLAMABAD - Jedna vladina agencija u Pešavaru angažovala je izvjesnog Nasera Ahmada, poznatog kao tamanitelja pacova, s ciljem da ovaj sjevernopakistanski grad očisti od najezde glodara...Ahmad, koji je zvanično imenovan za Ubicu pacova, dobijaće mjesečnu platu od 15.000 rupija (147 dolara), kao...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Pakistanac sa licencom za ubijanje... pacova

Izvor: B92, 20.Feb.2015

Jedna vladina agencija u Pešavaru angažovala je izvesnog Nasera Ahmada, poznatog kao tamanitelja pacova, s ciljem da ovaj severnopakistanski grad očisti od najezde glodara...Ahmad, koji je zvanično imenovan za "Ubicu pacova", dobijaće mesečnu platu od 15.000 rupija (147 dolara), kao i bonus od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.