Izvor: Radio Slobodna Evropa, 05.Jul.2013, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakistan vraća smrtnu kaznu

Nova vlada Pakistana, u nameri da obuzda rastući kriminal i ekstremizam, ukinula je zabranu na izricanje smrtne kazne, saopštila je grupa "Amnesti internešnel". Moratorijum na smrtnu kaznu, koji je 2008. uvela prethodna pakistanska vlada, istekao je 30. juna, podseća Rojters, navodeći da su grupe za ljudska prava u to vreme pozdravile odluku Islamabada. "Vlada ne namerava da produži (moratorijum)", rekao je portparol ministarstva unutrašnjih poslova Omar Hamid Kan. On je ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pakistan vraća smrtnu kaznu

Izvor: Akter, 05.Jul.2013

Nova vlada Pakistana, u nameri da obuzda rastući kriminal i ekstremizam, ukinula je zabranu na izricanje smrtne kazne, saopštila je grupa "Amnesti internešnel"

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.