Pakao i danas: U Beogradu u devet sati 28 stepeni

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pakao i danas: U Beogradu u devet sati 28 stepeni

U Beogradu je jutros u devet sati izmerena temperatura 28 stepeni, objavljeno je na sajtu Hidrometeorološkog zavoda Srbije.

Tokom dana u glavnom gradu Srbije biće sunčano i veoma toplo vreme, jutarnja temperatura oko 24, a najviša dnevna oko 37 stepeni. Duvaće vetar slab do umeren, južni i jugoistočni.

U našoj zemlji će danas biti sunčano i veoma toplo, s najvišom dnevnom temperaturom od 33 do 38 stepeni.

U večernjim satima u severnim i zapadnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krajevima očekuje se retka pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine.

I u petak i subotu biće sunčano i veoma toplo, s maksimalnom temperaturom u većini mesta znatno iznad prosečnih vrednosti, od 33 do 37 stepeni.

U subotu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti sa pojavom popodnevnih pljuskova i grmljavina uglavnom u zapadnim i jugozapadnim krajevima.

U nedelju se očekuje manji pad temperature, a od nedelje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. U prvoj polovini naredne sedmice biće i osetno svežije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pakao i danas: U Beogradu u 11 sati 31 stepen

Izvor: Blic, 20.Jun.2013

U Beogradu je jutros u 11 sati izmerena temperatura 31 stepen, objavljeno je na sajtu Hidrometeorološkog zavoda Srbije...Ekipe Hitne pomoći do 11.30 sati intervenisale su 53 puta, od toga 15 na javnom mestu...- Zbog visoke temperature, najčešći uzrok intervencija na javnom mestu su kolapsi i padovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.