Pajtić na čelu vlade u senci, Šutanovcu policija

Izvor: Mondo, 07.Mar.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić na čelu "vlade u senci", Šutanovcu policija

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić predstavio je danas vladu u senci koju predvodi on, Dragan Šutanovac je zadužen za domen unutrašnjih poslova a Gordana Čomić za pitanja iz domena Ministarstvo odbrane.

Foto: Demokratska stranka

Pajtić je na sednici Glavnog odbora DS-a u Beogradu dodao da će potpredsednica stranke Nataša Vučković biti zadužena za spoljne poslove, Zoran Lutovac za evropske integracije, dok će pandan Ministarstvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za državnu upravu i lokalnu samoupravu predvoditi predsednik opštine Paraćin Saša Paunović.

"Ministar saobraćaja u našem timu koji unosi svetlost u Srbiju biće Dragoslav Šumarac, sport i omladinu će predvoditi Nađa Higl, dok je Miodrag Stojković zadužen za prosvetu i nauku.Privredom će se baviti Ivan Stefanović, pravdom Momčilo Grubač, finansijama Srboljub Antić, dok će se na čelu resora zdravstva nalaziti Nada Čemerlić Adžić", kazao je Pajtić.

On je dodao da će se poljoprivredom i zaštitom životne sredine u vladi u senci Demokratske stranke baviti Nada Dragović, dok će za kulturu i informisanje biti zadužena Jelena Balašević.

"Ovaj sastav od 15 članova priliči Srbiji i Demokratskoj stranci. Manji i lošiji od ovoga Srbija ne zaslužuje, a ni Demokratskoj stranci ne priliči manje i lošije od ovog tima", rekao je Pajtić.

Sednica Glavnog odbora na kojoj će biti razmotren izveštaj o radu te stranke nastavljena je bez prisustva medija.

DS danas obeležava i 25 godina od obnavljanja rada u Srbiji.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pajtić na čelu vlade u senci

Izvor: RTS, 07.Mar.2015

Premijer vlade u senci biće Bojan Pajtić, ministar unutrašnjih poslova Dragan Šutanovac, dok će Gordana Čomić predvoditi Ministarstvo odbrane. . Bojan Pajtić navodi da će potpredsednica stranke Nataša Vučković biti...

Nastavak na RTS...

Vučić i Stefanović obilaze graničnu policiju Aerodroma

Izvor: Blic, 08.Mar.2015, 09:25

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obići će danas Upravu granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla"...Kako je saopšteno iz vladine Kancelarije za saradnju sa medijma, premijer i ministar policije obići će Upravu granične policije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.