Pajtić: Sombor može da privuče turiste i investitore

Izvor: Blic, 17.Feb.2014, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Sombor može da privuče turiste i investitore

Predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić boravio je danas u Somboru povodom završenih radova na obnovi ulica u centru tog grada, u koje je iz pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja izdvojeno ukupno 67,9 miliona dinara.

Posle obilaska rekonstruisanih saobraćajnica u Ulici Sonje Marinković i delu Podgoričke ulice, Pajtić je izjavio da je Sombor ponovo postao “arhitektonski dragulj u našoj pokrajini, grad kojim možemo da se ponosimo i koji može da privuče brojne turiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i strane investitore”.

Pajtić je podsetio da je pokrajina u proteklom periodu, u saradnji sa lokalnom samoupravom, izgradila novi Studentski dom “Dr Zoran Đinđić”, kao i da je, osim Ulice Sonje Marinković, u Somboru rekonstruisani i centar grada, odnosno glavna ulica, navedeno je u saopštenju Biroa pokrajinske vlade za odnose s javnošću.

Pajtić je dodao da je pokrajina postigla izuzetno dobre rezultate u privlačenju stranih investicija i pokazala da zna šta treba ponuditi investitorima, koji će otvarati nove pogone i nova radna mesta u Vojvodini.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.