Pajtić: Nismo koristili RTV za stranačku propaganda

Izvor: RTS, 19.Maj.2016, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pajtić: Nismo koristili RTV za stranačku propaganda

Lider Demokratske stranke Bojan Pajtić tvrdi da je netačna izjava premijera Aleksandra Vučića da je RTV služila za stranačku propagandu te stranke.
Bojan Pajtić, koji smatra da su smene u RTV skandalozne, u pisanoj izjavi medijima, navodi da, za razliku od Vučića koji, kako navodi, ne silazi RTS-a, on godinama nije gostovao na vestima vojvođanske TV.

Lidera DS-a, kako kaže, ne čudi to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << što Vučić javni servis doživljava kao svoje vlasništvo, već ga čudi "što takav svoj odnos projektuje na druge".
Pajtić kaže da ga ne čudi ni to što Vučić "ne preza da blati ljude koji su od televizije koju niko nije gledao, napravili televiziju koja je uzor za mnoge u regionu".
"To nije samo za čuđenje. To je sramotno", naveo je Pajtić, koji smatra i da se, kako kaže, ne sme dozvoliti premijeru da ljude koji se bore za profesionalne standarde deli na "naše" i njihove".
Vučić je ranije, nakon konsultacija oko formiranja Vlade Srbije, rekao da je RTV bila u funkciji stranačke propagande DS i da je hajka i haranga te stranke krenula kada su zaposleni hteli da naprave nešto profesionalno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SNS podseća Pajtića kada je gostovao na RTV

Izvor: RTS, 19.Maj.2016

Srpska napredna stranka saopštila je da je Bojan Pajtić, koji tvrdi da godinama nije gostovao na RTV, na toj TV, na primer, gostovao 20. aprila, dan pre početka izborne tišine. . U saopštenju se navodi da je Bojan Pajtić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.