Padina: U požaru izgoreo Dom kulture

Izvor: Mondo, 29.Apr.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Padina: U požaru izgoreo Dom kulture

U požaru koji je izbio noćas u mestu Padina, nedaleko od Pančeva, delimično je izgoreo Dom kulture, potvrdili su Tanjugu u MUP-u. U požaru nema povređenih.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Požar je, kako navode u MUP-u, tokom noći lokalizovan i potpuno ugašen.

Mediji prenose da je izgorela velika sala i krov iznad nje, što se prostire na 1.000 kvadratnih metara i da je pričinjena velika materijalna šteta.

Vatrogascima je za požar javljeno noćas oko 2.10 časova, a u gašenju su učestvovala tri vatrogasna vozila, dva iz Pančeva i jedno iz Kovačice, opštine kojoj Padina pripada.

Uzroci požara se utvrđuju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Padina: Izgoreo Dom kulture, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2019

U požaru koji je prošle noći izbio u mestu Padina, nedaleko od Pančeva, delimično je izgoreo Dom kulture, potvrdili su u MUP-u...U požaru nema povređenih. Vatra je, kako navode u MUP-u, tokom noći potpuno ugašena...Mediji prenose da je izgorela velika sala i krov iznad nje i da je pričinjena...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.