Pad lire ne utiče na cene turističkih aranžmana

Izvor: Danas, 13.Avg.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pad lire ne utiče na cene turističkih aranžmana

Getty ImagesJedna od najboljih sezona u Turskoj ove godine Iako je turska lira dostigla najniži nivo u odnosu na američki dolar, to ne treba da plaši turiste koji su već na letovanju ili tek planiraju put ka Turskoj. Naime, kako iz srpskih turističkih agencija objašnjavaju, cene ovogodišnjih aranžmana su određene još prošle godine, tako da […] Članak Pad lire ne utiče na cene turističkih aranžmana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

TURISTI OPUSTOŠILI NAJKUPLJE BUTIKE POZNATIH BRENDOVA: Dok se turska lira topi, stranci u redovima, sa praznim koferima čekaju da jeftinije kupe skupe komade! (FOTO)

Izvor: Kurir, 13.Avg.2018

Turisti u Turskoj ostavili su posetu znamenitosti za kratko i pohrlili u krajeve u kojima kupuju bogataši, kako bi iskoristili rekordni pad turske lire u odnosu na dolar.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.