Izvor: Danas, 13.Maj.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paco Osuna na Green love festivalu

Paco Osuna, miljenik festivalske publike širom sveta, dolazi 16. maja na Spens u Novi Sad, na najveći do sada Green love festival. Nakon neverovatne martovske, prve po redu Green love žurke, publika s nestrpljenjem očekuje žestoke ritmove Paca Osune, kao i ludu noć za koju će biti zaslužni i Siniša Tamamović, Klaus i Vladimir Aćić.

Po rečima Resident Advisora, Paco Osuna, producent koji je neprestano u potrazi za novim formama u izražavanju, DJ je koji je postao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << od najvažnijih "arhitekti" u razvoju najbolje i najtraženije elektronske muzike Španije. Zaslužan je za razvijanje elektro scene Barselone otvorivši klub u kojem su gostovale zvezde poput Carla Coxa, Adama Beyera, Dubfirea, Richie Hawtina i mnogih drugih. U poslednjih nekoliko godina Paco je osvojio neke od najprestižnijih nagrada. Nakon nastupa na nekima od najvećih evropskih festivala, kao što su Tomorrowland, Sonar, Ctrl Tour, Paco prvi put stiže u Novi Sad da razdrma klabere i priredi žurku za pamćenje.

Prve promo ulaznice su rasprodate, te trenutna cena iznosi 790 dinara. Još imate vremena da obezbedite svoj Green card, koji omogućava ulaz na preostale tri Green love žurke, na sve promo žurke, kao i popuste i učestvovanje u raznim nagradnim igrama. Po ceni od 1.990 dinara pravi klaberi obezbediće sebi siguran provod tokom cele godine.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.