Izvor: N1 televizija, 18.Jan.2022, 17:46

Pacijent iz Bora sa simptomima mišje groznice prevezen u Niš

Pacijent iz Bora, sa simptomima zarazne bolesti mišja groznica, upućen je nedavno u Zdravsteni centar u Nišu, ali još uvek nema povratne informacije da li je pacijent zaražen ovom opasnom bolešću ili je u pitanju nešto drugo, potvrdio je direktor Opšte bolnice u Boru Goran Joksimović. "Pacijent je upućen sa simptomima kao što su temperatura i žutica, ali nemamo povratnu informaciju da je u pitanju mišja groznica", rekao je Joksimović za portal istmedia.rs.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U BORU SE POJAVILA MIŠJA GROZNICA?! Prebačen u Niš pacijent za koga se sumnja da je oboleo od ove OPASNE BOLESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022

Prvu informaciju o tome na svom Facebook profilu objavio je Ljubinko Todorović, koji je upozorio na opasnost od mišje groznice, kao i o mogućim posledicama...Pacijent iz Bora, sa simptomima zarazne bolesti mišja groznica, upućen je nedavno u Zdravsteni centar u Nišu, ali još uvek nema povratne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.