PUTIN POTVRDIO VUČIĆU: U oktobru dolazim u Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 20:12

PUTIN POTVRDIO VUČIĆU: U oktobru dolazim u Srbiju!

Predsednik Rusije potvrdio svoj dolazak u Srbiju

Lider Ruske Federacije Vladimir Putin potvrdio je večeras u telefonskom razgovoru predsedniku Aleksandru Vučiću da u oktobru dolazi u Srbiju.

Srbija je privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakva je Rusija rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u telefonskom razgovoru sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, a dvojica predsednika izrazila su očekivanje da će okolnosti uskoro dozvoliti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmenu poseta na visokom nivou i nastavak ranije planiranih međudržavnih kontakata.

Predsednik Vučić je predsednika Putina obavestio o svim događajima u regionu - od situacije na Kosovu i Metohiji do progona sveštenstva Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

Dvojica predsednika su razgovarali i o unutrašnjem oslikavanju Hrama Svetog Save u Beogradu i saglasili se da je neophodno uskoro nastaviti zajednički rad, kako bi ova pravoslavna svetinja bila, uz pomoć Rusije, završena kako je planirano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.