PUTIN MOŽE DA SLAVI Stigli prvi rezultati izbora u Rusiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2023, 23:16

PUTIN MOŽE DA SLAVI Stigli prvi rezultati izbora u Rusiji!

I u LNR "Jedinstvena Rusija" je ubedljivo pobedila sa 74,63 odsto glasova, dok su u parlament ušle još i Komunistička partija Rusije i „Pravedna Rusija – patriote – Za istinu”.

U Ruskoj Federaciji održavaju se lokalni izbori.

Prvi put na njima učestvuju i građani novih regiona: Donjecke i Luganske Narodne Republike i Zaporoške i Hersonske oblasti. Kako pokazuju podaci lokalnih izbornih komisija, vladajuća partija u Rusiji - "Jedinstvena Rusija" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pobeđuje na izborima u novim ruskim regionima.

Na osnovu rezultata obrade 100 odsto biračkih listića, "Jedinstvena Rusija" pobedila je sa velikom razlikom na izborima za zakonodavnu skupštinu Hersonske oblasti, izjavila je predsednica regionalne izborne komisije Marina Zaharova. Na izborima je učestvovalo 65,36 odsto birača regiona. U parlament su prošle još i Komunistička partija, Liberalno-demokratska partija Rusije, partija „Pravedna Rusija – Patriote - Za istinu“.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.