PUKLA LJUBAV! Taker Karlson ŽESTOKO izvređao Putina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 20:09

PUKLA LJUBAV! Taker Karlson ŽESTOKO izvređao Putina (VIDEO)

Ruski predsednik se takođe žalio na novinara

Taker Karlson ismejao je opravdanje ruskog predsednika Vladimira Putina za invaziju na Ukrajinu, tvrdeći da je 'denacifikacija' zemlje jedna od najglupljih stvari koje je ikada čuo, piše Njuzvik.

Govoreći sa domaćinom Leksom Fridmanom u podkastu objavljenom u utorak, Karlson je razgovarao o svom kontroverznom intervjuu sa Putinom objavljenom ranije ovog meseca.

Bivša zvezda Foks njuza suočila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nizom negativnih reakcija zbog svog sastanka sa liderom Kremlja, što je prvi put da je Putin pristao da sedne za intervju sa zapadnim medijima od početka rata u Ukrajini.

Putinov i Karlsonov intervju dotakao je dugu listu tema, od dugotrajne lekcije iz ruske istorije do Putinovih razmišljanja o sledećim predsedničkim izborima u SAD.

Karlson je takođe opisao svoj prvi utisak o Putinu kao o nekome ko je „izgledao nervozan“, rekavši Fridmanu da je ruski predsednik „ušao u [intervju] kao previše pripremljen student“.

Fridman je posebno pitao Karlsona za mišljenje o Putinovom opravdanju za nastavak rata u Ukrajini, kojim se delimično želi postići „denacifikacija” zemlje. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, koji je Jevrejin, više puta je odbacio tvrdnje Kremlja da je kijevska vlada otvoreno „pronacistička“.

I guess Tucker Carlson isn't pleased with Putin's criticism of the interview and isn't planning to return to Russia anytime soon. Tucker said that Putin's claim that Russia is embroiled in the "denazification" of Ukraine is "one of the dumbest things" he had ever heard. pic.twitter.com/UNeqJfm2zx

— Julia Davis (@JuliaDavisNews) February 29, 2024

- Mislim da je to jedna od najglupljih stvari koje sam ikada čuo. Nisam razumeo šta to znači - rekao je Karlson Fridmanu.

- Mrzim ceo ovaj razgovor jer nije stvaran - nastavio je.

- To je samo ad hominem napad. To je način povezivanja nekoga sa zlim režimom koji više ne postoji.

Nacizam, prema Meriam-Vebster rečniku, opisuje skup doktrina pokreta Nacističke partije predvođenog Adolfom Hitlerom u Nemačkoj. Prema Karlsonu, nacizam više ne postoji jer je neodvojiv od nemačke nacije.

- Ja sam veoma antinacista. Samo kažem da 2024. nema nacističkog pokreta. To je način da se ljudi nazivaju zlima - rekao je Fridmanu.

Njuzvik je kontaktirao kancelariju za štampu Kremlja putem imejla za komentar.

Putin se takođe požalio na razgovor sa Karlsonom, rekavši ruskom novinaru Pavlu Aleksandroviču Zarubinu da se pripremio da se bivši TV voditelj ponaša agresivno i postavlja takozvana teška pitanja.

Ruski lider je takođe eksplicitno ismevao Karlsona tokom intervjua, šaleći se na račun činjenice da su njegovi pokušaji da se zaposli u CIA više puta bili neuspešni.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov ranije je rekao novinarima da je Putin dao intervju Karlsonu jer ima stav koji se razlikuje od drugih zapadnih medija, zaključio je Njuzvik.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/P.T./Prenela: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.