PU Šabac: Priveden zbog vožnje bez dozvole

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 11:42

PU Šabac: Priveden zbog vožnje bez dozvole

Pripadnici MUP-a zaustavili su u Prnjavoru muškarca (67) koji ne poseduje vozačku dozvolu i koji je upravljao vozilom koje nije upisano u jedinstveni registar.

Kako se navodi u saopštenju šabačke Pollicijske uprave, on zaustavljen tokom redovne kontrole saobraćaja. On je tom prilikom alkotestiran i utvrđeno je da ima 0,37 mg/ml alkohola u krvi.

Privedeni je u skraćenom postupku doveden nadležnom sudiji za prekršaje i predat na dalju nadležnost, dodaje se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VOZIO SA ČAK 2,07 promila alkohola U KRVI, muškarac kažnjen sa 120.000 dinara i priveden na trežnjenje

Izvor: Blic, 16.Jan.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Kučevu, u naselju Voluja, prilikom kontrole saobraćaja zaustavili su muškarca (47) iz tog mesta, koji je sa 2,07 promila alkohola u organizmu upravljao vozilom "fiat" požarevačkih registarskih oznaka, saopštio je MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.