PU Novi Pazar: Hapšenje zbog tuče u kafiću

Izvor: B92, 13.Jan.2021, 23:58

PU Novi Pazar: Hapšenje zbog tuče u kafiću

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su večeras B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada.

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

Sumnja se da su se u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, fizički sukobili B. T. i M. T. sa S. M. (38), nakon čega je B. T. pištoljem udario po glavi sugrađanina S. M, koji je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštila je PU Novi Pazar.

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste M. T. i B. T. pronađen je pištolj.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJA U NOVOM PAZARU Trojica muškaraca se potukli u kafiću, jedan udaren pištoljem do glavi, intervenisala policija

Izvor: Blic, 14.Jan.2021, 09:22

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.