PSG: Izabrana četiri nova člana Predsedništva

Izvor: B92, 16.Dec.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PSG: Izabrana četiri nova člana Predsedništva

Beograd -- Rade Veljanovski, Ana Janković Jovanović, Zoran Hamović i Rade Mirić izabrani su za nove članove Predsedništva Pokreta slobodnih građana.

Oni su, kako je navedeno iz PSG, izabrani na današnjoj Drugoj vanrednoj Skupštini pokreta na kojoj je usvojena Politička platforma za predstojeće izbore.

Predsednik Pokreta Saša Janković predstavio je poverenicima i osnivačima Političku platformu za predstojeće lokalne izbore u Beogradu.

Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je novinarima posle uvodnog dela vanredne skupštine PSG najavio da će sutra razgovarati s bivšim gradonačelnikom i bivšim predsednikom Demokratske stranke Draganom Đilasom o svim modalitetima saradnje na beogradskim izborima.

Janković je kazao da očekuje da će Đilas biti kandidat grupe gradjana koja će biti formirana, a koja će predstavljati "demokratski blok" koji će okupiti one koji žele slobodan Beograd i slobodnu Srbiju".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Izabrana četiri nova člana Predsedništva PSG

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Rade Veljanovski, Ana Janković - Jovanović, Zoran Hamović i Rade Mirić izabrani su danas za nove članove Predsedništva Pokreta slobodnih građana, saopšteno je na sajtu tog pokreta...Oni su izabrani za nove članove Predsedništva Pokreta na današnjoj drugoj vanrednoj skupštini pokreta...Na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.