PS: Neistine na portalu Dosta je bilo Saše Radulovića

Izvor: RTS, 23.Mar.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Neistine na portalu "Dosta je bilo" Saše Radulovića

Pokret socijalista odbacio je kao netačne navode objavljene na "partijskom portalu" pokreta "Dosta je bilo" Saše Radulovića u kojem stoji da su "lažni sindikalci i blatoidi osudili" lidera tog pokreta na 12 godina robije.
U saopštenju PS-a navodi se da ništa od rečenog nije istina, osim da je protiv Radulovića jedan sindikat podneo krivičnu prijavu.

"Da li je Zajednica sindikata Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << lažni sndikat ili nije, ne znamo, ali jako dobro znamo da je sindikat 'Sloga', na koji se Radulović poziva, sindikalno krilo Demokratske stranke, jer je njegov predsednik Željko Veselinović savetnik Bojana Pajtića za pitanja sindikata", navode iz PS-a.
Konstatuju da Raduloviću ne smeta što se tako drastično krši zabrana političkih aktivnost i organizovanja u preduzećima jer sindikatu "Sloga", nažalost, nije smetao stečajni upravnik, koji je ojadio više desetina preduzeća čije je stečaje vodio i ostavio hiljade radnika bez posla.
"Nije to sve ono zbog čega Saša Radulović ima košmarne snove, pa mu se priviđa Aleksandar Vulin i Pokret socijalista. Ko se još u Srbiji seća da je Saša Radulović nekoliko meseci bio ministar privrede i šta je za to kratko vreme pokušao da uradi", pitaju iz PS-a.
PS podseća da je jedino čime se Saša Radulović bavio kao ministar guranje svog predloga Zakona o stečaju, u kome je predvideo da se licenciranje i kontrola stečajnih upravnika izuzme od države i preda u ruke privatnoj Komori stečajnih upravnika na čijem čelu bi, kako navode, bio Radulović.
"Tako bi Saša Radulović, stečajni upravnik i zaštitnik državne imovine, postao apsolutni kontrolor i nekrunisani kralj stečaja u Srbiji i na taj način sebi dodelio na upravljanje državnu imovinu vrednu nekoliko milijardi evra", naglašavaju iz PS-a, a Radulovića pitaju koliko još para od sirotinje planira da otme kao političar, nastavljajući tamo gde je stao kao stečajni upravnik.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.