PS: Janković i Radulović se izgubili u sopstvenoj magli

Izvor: RTS, 08.Jan.2018, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: Janković i Radulović se izgubili u sopstvenoj magli

Pokret socijalista saopštio je da su tvrdnje Saše Janković i Saše Radulovića da je koncesija Aerodroma Nikola Tesla "štetna za Srbiju" pokazale da oni ne znaju ništa o biznisu u vazdušnom saobraćaju.
"Vlada Srbije je, odlukom da da koncesiju za aerodrom Nikola Tesla, odigrala jedan od svojih najmudrijih i najdalekovidijih ekonomsko-političkih poteza. Izborom francuske korporacije ‘Vansi erports‘, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koja u svom sastavu ima 35 aerodroma na tri kontinenta, samo je potvrđena ozbiljnost ove odluke", navodi se u saopštenju.
Kako kažu, Janković i Radulović "očajni što su tvrdo prizemljeni posle kratkog uzleta i neuspešnog pokušaja letenja, pa osim kritikovanja svega onoga što vlada uradi, nemaju ništa da ponude Srbiji".
"Kamo sreće da nam je Srbija bogatija, a nije zbog raznih Jankovića, Radulovića, Šutanovaca, Đilasa i njima sličnih, pa da može da odvoji milijardu dolara za sledeći neophodan korak koji će beogradski aerodrom od regionalnog lidera stvoriti jedno od evropskih vazdušnih čvorišta", kažu iz Pokreta socijalista.
Dodaju da Janković i Radulović ne znaju da nema monopola u poslovima u vazdušnom saobraćaju, već samo bespoštedne borbe sa konkurencijom.
"Gospoda Janković i Radulović ne umeju da lete i nisu predodređeni za velike visine, oni umeju samo da prave maglu u stalnom pokušaju da ubede građane Srbije kako je bolje bauljati po njihovoj magli nego leteti sa velikima", zaključuju u PS.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.