PS: DS da skupi hrabrost i raspiše izbore

Izvor: B92, 26.Jun.2015, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS: DS da skupi hrabrost i raspiše izbore

Pokret socijalista pozvao je DS da skupi hrabrost da oseti izbornu volju građana, a potom i hrabrost da raspiše izbore.

Kako navode, „demokrate tek onda mogu da razgovaraju o učešću Pokreta socijalista na izborima“.

"Mi u Vojvodini možemo samostalno da pređemo izborni cenzus, a vi", pitaju iz Pokreta socijalista u reagovanju povodom poziva vojvođanskih demokrata lideru PS Aleksandru Vulinu da pokaže "ličnu kuraž" i snagu svoje stranke samostalnim izlaskom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na pokrajinske izbore.

"Vulin se, za razliku od predsednika DS Pojana Pajtića, nikada nije krio ni pod čijim skutima. Vulin je uvek imao hrabrosti da ode među radnike koji štrajkuju, među ratne veterane koji su tražili svoja prava, među izbegle i prognane, među Srbe na Kosovu i Metohiji", napominju iz Pokreta socijalista.

Dodaje se da za razliku od Pajtića, Vulina nikada nisu dočekale psovke i bes građana.

"Za razliku od Pajtića i Demokratske stranke, Vulin i Pokret socijalista nisu učestvovali u pljačkaškoj privatizaciji, nisu opustošili Razvojnu banku Vojvodine, Tesla banku, nisu zloupotrebljavali budžetske fondove AP Vojvodine, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.