PRVO IZBO DVOJICU MLADIĆA: Bacio devojku četvrtog sprata jer nije htela da bude sa njim!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2020, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO IZBO DVOJICU MLADIĆA: Bacio devojku četvrtog sprata jer nije htela da bude sa njim!

Sud u Velikoj Britaniji osudio je Jusufa Alija za trostruki pokušaj ubistva

Jusuf Ali (19) iz Velike Britanije proglašen je krivim za pokušaj ubistva 18-godišnje devojke i dvojice mladića u avgustu prošle godine u elitnom delu Londona.

Aliju se na teret stavlja da je 4. avgusta bacio devojku preko ograde unutrašnjosti zgrade sa četvrtog sprata. Brutalnom obračunu prethodila je svađa na žurki koja je bila organizovana u jednom od stanova u stambenoj zgradi u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << elitnom delu Londona.

Jusuf Ali je, kako piše Independent, došao na žurku koju je organizovao njegov prijatelj i tamo ugledao žrtvu, koju nije poznavao od ranije. Tokom žurke on je prišao devojci i zgrabio je za farmerke, a nakon što ju je privukao sebi, uhvatio ju je za kosu i vrat govoreći joj da "on tako voli da se igra u spavaćoj sobi".

Devojka je pokušala da se oslobodi njegovog stiska, što je Alija još više razbesnelo te je postao agresivan. U pomoć nesrećnoj devojci pritrčala su dvojica mladića, a potom je došlo do tuče.

Nakon što mu je jedan od momaka rascepio usnu, Ali je besan otišao do kuhinje i uzeo nož, a potom se vratio i izbo dvojicu mladića i krenuo da juri devojku koja je odbila da bude sa njim. Uplašena, tinejdžerka je istrčala iz stana i pokušavala je da dozove lift, ali dok je pritiskala dugme Ali ju je zgrabio za kosu, a potom je podigao i prebacio preko ograde stepeništa.

Ostavio je da nepomično leži i pokušao da pobegne

Devojka je pala sa visine četvrtog sprata i ostala da leži u prizemlju. Ali je potom navukao majicu na glavu kako bi prekrio lice i pokušao je da pobegne iz zgrade ostavljajući devojku da nepomično leži. Srećom, komšije su već pozvale policiju, koja ga je ubrzo uhapsila.

Devojkca i dvojica ranjenih mladića hitno su prebačeni u bolnicu. Mladići su otpušteni kući, dok se devojka i dalje bori sa povredama koje je zadobila kobne noći.

Iako je napustila bolnicu, žrtva nije u stanju da se vrati na fakultet niti da vodi normalan život.

Tokom suđenja Ali je sve vreme negirao sve što mu se stavlja na teret, međutim, snimci koji su nastali tokom večeri na žurki otkrili su koliko je Ali bio agresivan. Otežavajuća okolnost je bila i to što je u njegovom džepu pronađena drška od noža, dok je oštrica otpala nakon krvničkog uboda i ostala da leži na podu u stanu.

Aliju će idućeg meseca biti izrečena presuda za ovo teško krivično delo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.