PRSLA: Jelena Golubović priča sa kučetom u dvorištu

Izvor: Kurir, 10.Dec.2013, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRSLA: Jelena Golubović priča sa kučetom u dvorištu

Oni su debili, oni ne znaju ni pismo da protumače. Sigurno je to Zorica rekla da mi ne daju štalu. Jeste, milice moja; pričala je Jelena Golubović

Jelena Golubović čini se da više nema sa kim čestito da porazgovara, pa je odlučila da se izjada Makovom kučetu Rokiju.

Naime, ovonedeljna gazdarica Katarina Grujić je delila zaduženja, a Jelena je pitala da li ona može da radi u štali, međutim pevačica je rekla da ona nije sposobna da vodi računa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o štali.

Rediteljka je kasnije otišla u dvorište i izadala se Rokiju.

"Oni su debili, oni ne znaju ni pismo da protumače. Sigurno je to Zorica rekla da mi ne daju štalu. Jeste, milice moja"; pričala je Jelena Golubović kučetu i dodala da će se sve promeniti ako se Čupo vrati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PRSLA: Jelena Golubović priča sa kučetom u dvorištu

Izvor: Dzungla.org, 10.Dec.2013

Oni su debili, oni ne znaju ni pismo da protumače. Sigurno je to Zorica rekla da mi ne daju štalu. Jeste, milice moja; pričala je Jelena Golubović OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.