PROVALJENI STE: 5 pokazatelja da ste malopre upražnjavali seks

Izvor: Kurir, 13.Jan.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROVALJENI STE: 5 pokazatelja da ste malopre upražnjavali seks

Da li ste znali da vas i hod može odati?

Postoji nekoliko načina na koji okolina vrlo lako može da otkrije da ste tek nedavno upražnjavali seks. Pogledjte šta sve odaje, a nije razbarušena frizura, one koje su se upravo častili idealnom dnevnom dozom zdravlja i raspoloženja.

Hod

Kada žena doživi vaginalni orgazam on joj dodaje malo slobode, ali i energije u njen korak. Doživljavanje vaginalnih orgazama zapravo uzrokuje da žena drugačije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << hoda. Tako joj se, na primer, korak produžava i pritom dolazi do veće rotacije karlice. U jednom evropskom istraživanju, obučeni seksolozi su posmatrajući korake žena bili u stanju da pogode, sa 81 odsto tačnosti, koja od njih je doživela (veliki) orgazam.

Sjaj

Postoji naučni razlog zašto postanemo zajapureni u obrazima posle seksa. Jednostavno, to se događa zbog većeg protoka krvi, ali uživanje u seksu stvara i auru smirenosti koja izgleda kao da lebdi oko nas nakon toga. Zato je vrlo moguće da vam neki ljudi posle vaših seksualnih igrica priđu i kažu "Ti prosto sijaš", uz tajni mig i klimanje glavom.

Izraz mace koja je pojela kanarinca

Takođe je mnogima poznat kao zadovoljni tajni osmeh koji nam posle seksa bude na licu. Ona ima svoju slatku tajnu koja će učiniti da svoj dan pregura sa osećajem lakoće i ispunjenosti. Jer zna se da niko nije srećan kao oni koji su upravo imali seks, razume se sa srećnim završetkom.

Mokre tačke

Da, grozno je, ali semena tečnost može da iscuri iz vagine i pojavi se u vidu mokre tačke na vašoj odeći. To bi u stvari bio samo jedan ne tako srećan nusprodukt seksa, barem ako ne koristite kondom i vaš partner ejakulira u vama. I to nije jedan od dobrih načina putem kog biste želeli da neko provali da ste nedavno imali seks. Nošenje dnevnog uloška posle seksualnog odnosa može pomoći u sprečavanju ove neprijatnosti.

Opušten stav "ništa mi ne može pokvariti raspoloženje"

Posle seksualnog odnosa porast endorfina može vam dati novu, svežu perspektivu u vezi sa neprijatnosti svakodnevnog života. Trube vam jer vozite isuviše sporo, preotimaju vam mesto u redu u prodavnici, vaša deca vrište jedni na druge dok se svađaju ko će da sedne na prednje sedište, a vas jednostavno nije briga. Zahvaljujući rano jutarnjem iznenađenju i gimnastici u krevetu, ništa neće moći da vam pokvari raspoloženje tog dana.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.