Izvor: Press, 21.Avg.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROŠIRENA ISTRAGA: Otkriveni novi računi roditelja Tijane Ognjanović!

- Trenutno se prati ono što je najvažnije u ovom slučaju, a to je kretanje novca. Kontrolišemo pre svega tok novca prema inostranstvu, jer se ne zna gde je taj novac završio i šta se sve dešavalo. Istragom nisu bili obuhvaćeni svi računi, a kad se uradila dodatna analiza, shvatili smo da postoje neki drugi računi - kaže izvor iz istrage i dodaje da je za rad na ovom slučaju oformljenja ozbiljna ekipa.
Kako se saznaje, svi koji trenutno rade na ovom slučaju nadaju se da će uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izaći u javnost s konkretnim merama.
- Sa tužilaštvom se radi vrlo intenzivno i sigurni smo da ćemo uskoro imati dobre rezultate. Međutim, ono što nam pravi problem je to što ovaj slučaj zahteva mnogo međunarodne saradnje i kontrolu nad računima u inostranstvu. Zbog toga sve dosta sporo ide - druge države ne osećaju to kao prioritet, što nama dodatno otežava istragu - kaže izvor iz istrage i dodaje da će u ovom slučaju ipak biti pravde i da će se za dve, tri nedelje konačno saznati kako je tekla priča od samog početka do kraja.

 
Podsetimo, roditelji male Tijane, Jelena i Nebojša Ognjanović, pred sudom su izjavili da su na ime njihove ćerke bila otvorena dva računa u banci, a jedan je bio otvoren na Jelenino ime. Oni su objasnili da su na ovaj račun bila prebačena sredstva s Tijaninog računa, kako bi se parama moglo raspolagati dok su u Hjustonu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Proširena istraga: Otkriveni novi računi Tijaninih roditelja

Izvor: Svet, 21.Avg.2014

Policija je proširila istragu o slučaju Ognjanovići, tako da se, pored računa u zemlji, trenutno kontrolišu tokova novca i u inostranstvu, saznaje Kurir od izvora iz istrage. Prema njegovim rečima, za dve-tri nedelje konačno će se znati šta su Ognjanovići uradili s parama koje su skupljene...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.