PRONAĐENA devojčica iz Lajkovca, bila kod dečka!?

Izvor: Mondo, 26.Jul.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐENA devojčica iz Lajkovca, bila kod dečka!?

Marija Đenadić (16) iz sela Ratkovac kod Lajkovca, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je u Beogradu, živa i zdrava.

Foto: MONDO/Petar Stojanović

Kako navode nezvanični izvori, nakon intezivne policijske potrage, devojčica koja je svoj dom napustila u ponedeljak u popodnevnim časovima, pronađena je danas posle podne na području Beograda i nije, kako je ispričala, oteta.

Ona je izjavila da nije oteta i zlostavljana, već da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je otputovala kod dečka.

Proverava se, međutim, da li je bila kod muškarca s kojim se poslednji put dopisivala na Facebooku, a koji je, kako se sumnja, koristio lažni profil na toj društvenoj mreži. Devojčica, u svakom slučaju, nije povređena i negira da je oteta, već da je svojevoljno otišla od kuće", navodi izvor lista "Blic."

Prethodno je devojčicin otac Zoran ispričao da sumnja da je Mariju oteo znatno stariji muškarac, mogući seksualni predator, koji je na Fejsbuku, kako bi stupio u kontakt sa njom i približio joj se, koristio lažni profil i predstavljao se kao mladić.

MUP na nogama: Nestala devojčica!

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.