PRONAĐEN NESTALI RUSKI AVION: Crne vesti potresle celu državu - nema preživelih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 13:19

PRONAĐEN NESTALI RUSKI AVION: Crne vesti potresle celu državu - nema preživelih! (FOTO)

Helikopter Mi-8 otkrio je ostatke aviona

Utvrđeno je da je poginulo svih šest članova posade aviona Antonov An-26, koji se u sredu srušio u regionu Habarovsk na ruskom Dalekom istoku, pošto su pronađena njihova tela, potvrdila je danas ruska hitna služba.

- Posmrtni ostaci članova šest članova posade pronađeni su na mestu nesreće. Nema preživelih - saopštio je za TAS S predstavnik hitne službe.

Rusko Ministarstvo za vanredne situacije obavestilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je danas da su se spasilački timovi uputili na nepristupačni teren mesta pada aviona An-26, koji je u sredu nestao u blizini Habarovska, kako bi utvrdili sudbinu šest članova posade aviona.

All 6 crew members on board the An-26 aircraft which crashed in #Russia's Far-East Khabarovsk region were ki!!ed in the accident. Only debris was found at the scene : Russian Emergency Services

RT pic.twitter.com/vaNu70HX2q

— 🇨𝐲𝐛𝐞𝐫🇻𝐢𝐩𝐞𝐫™☢️ ͬ ͤ ᷮ ͦ ͬ ͭ ᷤ (@Kaala_Nag) September 23, 2021

Kako je navedeno, helikopter Mi-8 otkrio je ostatke aviona, a u spasilačkoj operaciji učestvuje ukupno 140 ljudi i 35 vozila.

Ruski transportni avion Antonov An-26, u kojem se nalazilo šest članova posade, srušio se juče, oko 38 kilometara od grada Habarovska na dalekom istoku Rusije, a obavljao je tehnički zadatak provere sistema kontrole letenja na ruskim aerodromima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pronađeni ostaci poginulih članova posade

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Sep.2021, 09:33

HABAROVSK - Policija je pronašla posmrtne ostatke posade aviona "An-26" koji se srušio u Habarovskoj Pokrajini, saopšteno je iz Istočne međuregionalne direkcije za istrage pri Istražnoj komisiji Rusije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.