PRONAĐEN LEŠ ISPOD MOSTA: Utopila se devojka na Dunavu kod Bogojeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 10:21

PRONAĐEN LEŠ ISPOD MOSTA: Utopila se devojka na Dunavu kod Bogojeva

Policija intenzivno radi na utvrđivanju identiteta utopljenice

Kod železničkog mosta na Dunavu, kod Bogojeva, juče je pronađen leš ženske osobe. Telo, koje je plutalo na površini reke, su primetili pecaroši i o tome odmah obavestili policiju.

- U pitanju je mlađa ženska osoba, čije telo je, po onome što smo videli, duže bilo u vodi - navodi za medije izvor blizak istrazi.

Nakon obavljenog uviđaja, naložena je obdukcija tela nesrećne žene, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja će danas biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

. Ukoliko se, u narednih nekoliko dana, ne sazna njeno ime i prezime, kao i mesto prebivališta, biće sahranjena na groblju u Apatinu, kao NN osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.