PROGONIĆE GA ZBOG STAVA O RUSIJI: Zaharova o predsedničkom kandidatu SAD Kenediju Mlađem

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:12

PROGONIĆE GA ZBOG STAVA O RUSIJI: Zaharova o predsedničkom kandidatu SAD Kenediju Mlađem

Kenedi Mlađi je američki kandidat za predsednika.

Američkom predsedničkom kandidatu Robertu Kenediju Mlađem preti progon nakon što je pozvao da se uspostavi dijalog na visokom nivou sa Rusijom, izjavila je portparol Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Uvek proganjaju sve one koji govore ne u njihovu korist. Mislim da će se sada aktivirati kolosalna mašinerija mržnje i progona ili, kako oni to kažu "kenselovanja", jer ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Kenedi rekao potpuno je suprotno od onog što oni izjavljuju proteklih godina - kazala je ona.

Zaharova je dodala i da Rusija ni sa jednom zemljom nije blokirala odnose i da je spremna da ih razvija, između ostalog, i sa SAD.

-Mnogo godina smo pokušavali da ih ubedimo u to da je ravnopravnost i uzajamna korist bolja od hladnog ili vrućeg rata. Međutim, kao što vidite, dominira neka druga logika, logika diktature i nametanja sopstvenog mišljenja - dodala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.