PRISNI: Marijana Leontijević u zagrljaju Marka Vanile

Izvor: Kurir, 02.Mar.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRISNI: Marijana Leontijević u zagrljaju Marka Vanile

Manekenka Marijana Leontijević na svom Fejsbuk profilu podelila je fotografije na kojima se jasno vidi da su njih dvoje veoma bliski i da se odlično provode zajedno

Manekenka Marijana Leontijević i pevač Marko Vanila nakon završetka pete sezona rijalitija Farma ostali su u veoma dobrim odnosima i koriste svaki trenutak da vreme provedu zajedno.

Tako je bivša farmerka na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Fejsbuk profilu podelila fotografije na kojima se jasno vidi da su njih dvoje veoma bliski i da se odlično provode zajedno.

Dali je reč samo o prijateljstvu ili je po sredi nešto više, prosudite sami.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Marijana Leontijević uživa u prisnom zagrljaju Marka Vanile (Foto)

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2014

Marijana Leontijević često na društvene mreže postavlja fotografije iz svog privatnog života, ovog puta mlada manekenka postavila je na svoj Fejsbuk profil slike iz noćnog provoda na kojima uživa u zagrljaju Marka Vanile.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.