PRIPREMITE SE ZA RAT Šef britanske vojske upozorio naciju na sukob sa Rusijom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2024, 17:17

"PRIPREMITE SE ZA RAT" Šef britanske vojske upozorio naciju na sukob sa Rusijom (VIDEO)

Sanders je pozvao britanske vlasti da "mobilišu naciju".

Ljudi u Velikoj Britaniji treba da budu spremni da služe vojsku u slučaju rata sa Rusijom, upozorio je danas načelnik Generalštaba britanske vojske, Patrik Sanders.

In UK, the population is being prepared for war against Russia. British General Sir Patrick Sanders said on TV that “if we go to war with Russia, we may find that our young people may have to be conscripted”#Ukraine #Ukrainewar #UkraineRussiaWar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #UK #Russia #WWIII pic.twitter.com/jC7qoGXPZt

— Chronology (@Chronology22) January 24, 2024

On je pozvao britanske vlasti da "mobilišu naciju" da se pripreme za rat sa Rusijom, u govoru na Međunarodnoj izložbi oklopnih vozila u Londonu, preneo je briselski portal Politiko.

Iako ne podržava regrutaciju, Sanders je naglasio potrebu za "promenom" u stavu britanske javnosti kako bi bila mentalno spremna za vojni sukob sa Rusijom.

Sandersov govor je usledio nakon što su prethodno drugi zapadni vojni lideri i najviši odbrambeni zvaničnici "upozorili na rizik od velikog rata između Moskve i NATO-a".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.