PREPAD NASRED ULICE: Nišlija (50) brutalno pretučen zbog para!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPAD NASRED ULICE: Nišlija (50) brutalno pretučen zbog para!

Nišlija star oko 50 godina teško je povređen večeras oko oko 19.45 časova na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Bulevara Nemanjića kod bezinske pumpe Tošić.

Prema nezvaničnim informacijama, čovek je presretnut na ulici i osoba za koju se predpostavlja da ga je poznavala upitala ga je: " gde su pare", a zatim ga napala.

Čovek je bio obliven krvlju i za sada se ne zna da li je izboden što je bila prva informacija ili je pretučen drvenom palicom, kao što kažu neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izvori.

Foto: Telegraf

On je prebačen na hitnu Hirirušku klinku sa teškim telesnim povredama. Kako saznajemo u niškom Urgentnom centru, ima višestruke povrede glave. Priroda povreda ukazuje da su nastale upotrebom tupog oružjaa, odnosno da su nanete palicom ili šipkom.

Foto: Telegraf

Napadnutom Nišliji je uradjena kompletna dijagnostika, s obziom na to da se čovek žalio na bolove i u predelu stomaka, međutim, nisu utvrđene povrede drugih organa.

Uviđaj je u toku...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Krvav čovek u centru Niša, pretučen zbog para?!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2016

Muškarac star oko 50 godina teško je večeras povređen u centru Niša, na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i Bulevara Nemanjića...Foto: Tanjug ....Čovek je bio obliven krvlju i ne zna se da li je izboden, što je bila prva informacija lokalnih medija, ili je pretučen. On je prebačen na Hirirušku...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.