PREMINUO HEROJ SA KOŠARA: Izdalo ga srce u 43. godini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 21:05

PREMINUO HEROJ SA KOŠARA: Izdalo ga srce u 43. godini (FOTO)

Sahranjen u rodnom mestu nadomak Kruševca

U selu Veliko Grkljane nadomak Kruševca, od posledica infarkta, preminuo Jovan Srejić, istaknuti učesnik Bitke na Košarama 1999. godine, jedne od najtežih borbi u novijoj istoriji srpske vojske koja je postala simbol odbrane otadžbine.

Srejić je u to vreme bio pripadnik Vojske Jugoslavije na redovnom odsluženju vojnog roka i kao pripadnik herojske 125. motorizovane brigade doprineo je sprečavanju dajstava terorističke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVK, učestvujući u zaštiti stanovništva od napada terorista i zaštiti objekata od vitalnog značaja, piše Radio televizija Kruševac.

IN MEMORIAM: Jovan Srejić, heroj sa Košara https://www.rtk.rs/120198/in-memoriam-jovan-srejic-heroj-sa-kosara/

Posted by RTK on Четвртак, 25. фебруар 2021.

Živeo je u Velikom Grkljanu i bio istaknuti sportista i trener lokalnog fudbalskog kluba.

U svom rodnom mestu sahranjen je juče, u prisustvu brojnih meštana, prijatelja i saboraca iz 125. motorizovabne brigade.

Preminuo je 24. februara u 43. godini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Preminuo heroj sa Košara u 43. godini

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Feb.2021

U selu Veliko Grkljane nadomak Kruševca, od posjledica infarkta, preminuo Jovan Srejić, istaknuti učesnik Bitke na Košarama 1999. godine, jedne od najtežih borbi u novijoj istoriji srpske vojske koja je postala simbol odbrane otadžbine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.