PREMINULA ČUVENA GLUMICA: Nije izdržala u borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2019, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINULA ČUVENA GLUMICA: Nije izdržala u borbi sa OPAKOM BOLEŠĆU! (FOTO)

Nakon dugogodišnje borbe s raznim zdravstvenim problemima uzrokovanim karcinomima pluća i mozga, ćerka slavne glumice potvrdila je da je njena majka Valeri Harper preminula u 81. godini života.

- Otac me zamolio da prenesem ovu poruku:

Moja prekrasna žena, s kojom sam proveo gotovo 40 godina, preminula je nakon što se godinama borila s rakom. Nikada neće biti zaboravljena. Počivaj u miru, moja Valeria - stoji u njenoj objavi koju je uputila umesto svog ožalošćenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oca.

U poslednjih nekoliko godina borila se s rakom pluća i mozga, a situacija se toliko pogoršala da su pre mesec dana pokrenuli GoFundMe kampanju kako bi se prikupila sredstva i osiguralo bolje lečenje obolele glumice.

U prvoj nedelji skupljeno je više od 40 hiljada dolara.

BREAKING: Valerie Harper, beloved 'Mary Tyler Moore' and 'Rhoda' actress, dies from cancer, AP reports. https://t.co/ZAI1vekjYb pic.twitter.com/6w6lqDLoQB

— NBC News (@NBCNews) August 30, 2019

Proslavila se ulogom Rhode u CBS-ovoj humorističnoj seriji "Mary Tyler Moore", a ista serija donela joj je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu.

Serija je godinama nakon toga bila u top deset najboljih, a Harper je još dvaput osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DUGO JE BOLOVALA I BORILA SE Preminula slavna glumica, oglasila se porodica

Izvor: Blic, 31.Avg.2019

Holivudska glumica Valeri Harper izgubila je bitku za život u 81. godini nakon dugogodišnje borbe sa raznim zdravstvenim problemima uzrokovanim karcinomom pluća i mozga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.