PREKINUTA PROSLAVA ROĐENDANA zbog tri pucnja: Devojčica (9) pozvala policiju da PRIJAVI OČUHA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 07:11

PREKINUTA PROSLAVA ROĐENDANA zbog tri pucnja: Devojčica (9) pozvala policiju da PRIJAVI OČUHA!

Slučaj koji je je uzrujao svetsku javnost

Proslava devetog rođendana devojčice je zapanjila svetsku javnost budući da se okončala tako što je ona pozvala policiju nakon što je njen otac na istoj presudio njenoj majci, dvema sestrama, a zatim i sebi.

- Tata dolazi sa mog rođendana ... nije poneo poklone - rekla je devojčica operateru policije kada je pozvala da prijavi nesreću.

Nakon ovog poziva, pripadnici policije ubrzo su stigli u stambenu zgradu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bloku avenije Šater u Njujorku, gde se incident dogodio.

Kada su stigli na mesto događaja, pronašli su dve žrtve u hodniku i jednu u dnevnoj sobi, prenosi NBC Njuz.

Njujorška policija odmah je identifikovala žrtve, majku devojčice Rašid Barzei (45), i njene ćerke Solei Spirs (20) i Kloi Spirs (16).

Naoružani napadač, identifikovan kao 46-godišnji Džozef Mekrimon, pronađen je na trotoaru u blizini stana. Prema povredama na njegovom telu, bilo je očigledno da je sam sebi oduzeo život, saopštila je policija.

Šef detektiva NIPD-a Džejms Isig rekao je agenciji Asošijeted Pres da su Barzei i Mekrimon bili u vezi 20 godina i da imaju devetogodišnju devojčicu koja nije identifikovana.

Prema njihovom saopštenju, ubica nije bio biološki otac devojčica koje je ubio,budući da je njih Barzeijeva dobila ranije sa drugim muškarcem.

Još uvek nije utvrđeno šta je bio povod za ovaj zverski čin. Kako kažu, do sada nije bilo prijava za nasilje od strane članova ove porodice, ali prema saznanjima Isiga veza Berzeijeve i Mekrimona je bila vrlo nestabilna.

- Znamo da je otišao vidno uznemiren da bi se sreo sa njom - prenose iz Isiga za medije.

Mekrimons je inače poznat policiji od ranije. Kako kažu on je ranije osuđivan za ubistvo iz nehata i odležao je više od osam godina u državnom zatvoru. Na slobodu je izašao 2003. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.