POŽAR U POZNATOM TRŽNOM CENTRU: Istraga je u toku

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 09:29

POŽAR U POZNATOM TRŽNOM CENTRU: Istraga je u toku

U gašenju požara učestvovalo je sedam vatrogasaca, sa tri vozila.
U požaru koji je noćas izbio u tržnom centru "Zvornik siti park" pričinjena je znatna materijalna šteta, ali niko nije povrijeđen.
Požar je izbio oko dva sata poslije ponoći, a brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je njegovo širenje i veća šteta.
U Službi profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice novinarima je rečeno da je u gašenju požara učestvovalo sedam vatrogasaca sa tri vozila, te da je vatra ugašena oko 5.00. časova.
– Požar je stavljen pod kontrolu i ugašen, dok je jedna vatrogasna ekipa ostala da dežura na ovoj lokaciji – istakli su iz ove službe....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.