POŽAR KOD BORA: Zapalila se lokomotiva

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:11

POŽAR KOD BORA: Zapalila se lokomotiva

Vatrogasci iz Bora primili su dojavu danas oko 14 sati da gori lokomotiva u ataru sela Krivelj u ovoj opštini.

Danas oko 14 sati, vatrogasci iz Bora su primili dojavu o požaru koji je izbio na lokomotivi u selu Krivelj, koje se nalazi u istoimenoj opštini. Reagovali su brzo i već desetak minuta nakon dojave, stigli su na mesto požara.

Nažalost, kada su vatrogasci stigli, utvrdili su da je cela lokomotiva bila obuzeta plamenom.

Prema informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobijenim od dobro obaveštenog izvora, vatrogasci su trenutno angažovani na gašenju požara. Nakon što se situacija stavi pod kontrolu, policija će izvršiti uviđaj kako bi utvrdila uzroke ovog incidenta. Za sada nije poznato da li je bilo povređenih u ovom nezgodi.

Ostaje nam da pratimo dalji razvoj situacije i da sačekamo zvanične informacije kako bismo saznali više detalja o ovom požaru na lokomotivi u selu Krivelj u opštini Bor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.