POVREĐENE DVE DEVOJČICE: Težak lančani sudar u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 17:54

POVREĐENE DVE DEVOJČICE: Težak lančani sudar u Novom Sadu

Povređeno i dvoje odraslih

Dve devojčice i dve odrasle osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros, oko osam sati, u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, navodi 021.rs.

U Hitnoj pomoći kažu da je došlo do sudara četiri automobila kod zgrade suda.

Portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj kaže da su na licu mesta pomogli dvema devojčicama, uzrasta osam i jednu godinu, koje su potom prevezene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Dečiju bolnicu na dodatne preglede.

Prva pomoć je pružena tridesetdvogodišnjem muškarcu i ženi iste dobi. Oni su potom prebačeni u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prema rečima svedoka, do lančanog sudara je došlo u smeru ka keju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Lančani sudar u Novom Sadu: Beba i devojčica (8) povređene

Izvor: Blic, 28.Okt.2021

Dve devojčice i dve odrasle osobe povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jutros, oko osam sati, u Ulici Maksima Gorkog u Novom Sadu, navodi 021.rs.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.