POVREĐENA NA MARATONU: Trkači izgazili ženu

Izvor: Kurir, 21.Apr.2013, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREĐENA NA MARATONU: Trkači izgazili ženu

Nesrećna žena je pala na samom početku trke, a zatim su je ostali učesnici preturili i izgazili. Kako saznajemo, ona je prebačena na ORL odeljenje Urgentnog centra u Beogradu

BEOGRAD - Žena R. Đ. (58) iz Beograda teško je povređena na današnjem Maratonu.

Ona je započela trku, a zatim su je ostali učesnici preturili i izgazili. Sa teškim telesnim povredama prevezena je u Urgentni centar gde joj je ukazana lekarska pomoć.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kako nezvanično saznajemo, povređena žena ima povrede koje je zadobila usled pada i prebačena je na ORL odeljenje.

Nadležni u Vojno-medicinskoj akademiji, navode da su oni zbrinuli tri osobe koje su kolabirale tokom maratona, od kojih su dve otpuštene na kućno lečenje.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.