Izvor: B92, 01.Sep.2000, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVERENIK NOVE SRBIJE PUSTEN NAKON TROCASOVNOG PRITVORA

Poverenik Nove Srbije u Pozarevcu Zoran Milovanovic pusten je u petak nesto pre 15 casova iz pozarevacke policijske stanice nakon trocasovnog pritvora. Milovanovic je agenciji Beta rekao da ga je policija privela oko 11.30 na izlozbi kucnih ljubimaca, po prijavi radnika obezbedjenja Skupstine opstine Pozarevac Borislava Crnogorca. On je kazao da je snimao kamerom svoje akvarijume, eksponate na izlozbi, kada mu je prisao Crnogorac i od njega zatrazio da prestane sa snimanjem, a potom mu oduzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kameru i pozvao policiju. Milovanovic je kazao da je u policijskoj stanici ispitivan o politickoj situaciji u Pozarevcu, kao i da mu je otvoren policijski dosije.

Informativna sluzba Otpora saopstava da je noci izmedju cetvrtka i petka u Pancevu policija uhapsila aktivistu Pokreta Branislava Omorca i Dejana Gacesu, koji nije aktivista, "dok su lepili nalepnice Gotov je! preko plakata Socijalisticke partije Srbije". Njih dvojica su, kako se navodi u saopstenju, pusteni u petak u 10.00 casova, prenosi Fonet.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.