POTERA po Novom Pazaru: Mečkom udarao gde stigne

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTERA po Novom Pazaru: Mečkom udarao gde stigne

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, posle potere koja je trajala oko 15 minuta uhapsili su A.Đ, za koga se sumnja da je počinio više krivičnih dela.

Foto: MONDO/Petar Stojanović

Kako se navodi, osumnjičeni, koji je vozio "mercedes", nije stao na znak interventne jedinice policije, već se dao u bekstvo, a slobode je lišen u blizini svoje kuće, u ulici Ruđera Boškovića u Novom Pazaru, prenosi indeksonline.rs
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
A.Đ. je prilikom bekstva oštetio više vozila koja su mu se našla na putu, a kako saznaje portal, upravljao je vozilom marke "mercedes" novopazarskih registracionih oznaka bez vozačke dozvole.

"Osumnjičeni A.Đ. od ranije je poznat policiji zbog raznih krivičnih dela kao što su krađe i prevare", navode iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.