POSLEDNJI INTERVJU PRVE DAME MIŠEL: Podržavam Trampa. Evo zbog čega!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLEDNJI INTERVJU PRVE DAME MIŠEL: Podržavam Trampa. Evo zbog čega!

Iako je tokom kampanje bila jedan od najžešćih kritičara Donalda Trampa, i dalje aktuelna prva dama SAD Mišel Obama kaže da sada podržava novoizabranog predsednika.

U poslednjem intervjuu koji je dala kao prva dama objasnila je zbog čega je promenila stav.- Nije bitno kako se mi osećamo povodom toga, važno je da podržimo novog predsednika zbog zdravlja nacije. Bićemo tu za novog predsednika i uradićemo sve što treba da bi bio uspešan jer ako on uspe, svi ćemo uspeti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je odlazeća prva dama SAD.

Mišel se sastala sa Melanijom Tramp svega nekoliko dana nakon što je njen suprug pobedio na izborima. Supruga Baraka Obame svojoj naslednici nije ponudila konkretan savet, ali jeste podršku.

- Rekla sam joj 'ne znaš šta sve ne znaš dok ne dođeš ovde'. Moja vrata su joj otvorena. Uradićemo sve što je potrebno da bi bi uspeli, to sam rekla i Melaniji - objasnila je Mišel.

Laura Buš bila je veoma graciozna i mnogo mi je pomogla, rekla je Mišel, a na pitanje da li i sama planira da se kandiduje za predsednika, što su mnogi priželjkivali nakon poraza Hilari Klinton, rekla je kratko: "ne". Kako je objasnila, ne bi želela da njena deca 16 godina prolaze kroz poteškoće koje podrazumeva život u Beloj kući.

- Ne bih ponovo tražila to od svoje porodice. Ljudi ne razumeju koliko je taj posao zaista težak - rekla je Mišel.

Nedavno završene izbore ocenila je kao "bolne i za učestvovanje i za gledanje".

Osvrćući se na poslednjih osam godina koliko je njen muž proveo na mestu predsednika SAD, Mišel kaže da je zadovoljna jer je uspeo da postigne osnovni cilj svoje kampanje - da probudi nadu.

- Sad se osećamo kao da nema nade, ali nada nam je potrebna - dodala je Mišel.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.